Güncel Haberler

Oto yıkamada sucukları yıkamıştı… Savunması ‘yok artık’ dedirtti! ‘Zaten çevresi kaplı’

Tepkilere yol açan olay, 5 Ocak’ta Gemlik İlçesi Kurtul Mahallesi İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Minibüsle benzin istasyonuna gelen iki kişi, araç yıkama bölümüne girerek yolcu kabinindeki sosisleri yıkadı. O anlar istasyondan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Tepkilerin ardından Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, plakaya göre dün sosis yıkayan HHYE (55) ve FME (35) ile aracın sahibi İ.YK’yi (48) gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen araç, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte incelemeye alındı.

c1f7ccd2b2debe5aa16da700a88837f5

70 KİLO SUCUK YOK OLDU

Araçta yıkanarak bulunan 70 kilo sosis, numunelerin alınmasının ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Gemlik’te imha edildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sucuk üretimi yapılan Afyonkarahisar tesislerinde inceleme yapılması için Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bilgi verirken, sucukları yıkayan HHY ve FM ile araç sahibi İ.Y. Jandarma tarafından ifadeleri alınan şahıslar, numune alınan sosislerin sonuçları çıkana kadar serbest bırakıldı.

5c13e2001f4edc02413458b43478c146

LEZZET ÜRETİCİLERİNE VERMEDEN ÖNCE YIKADILAR

HHY ve FM, jandarmaya verdikleri ifadede, minibüsteki sosislerin tozlu olması nedeniyle yıkadıklarını iddia ederek, şunları söyledi: “Sosisleri yıkadık, zaten sosislerin etrafı kaplanmıştı. Yıkanan sucukları Gemlik’te iki yere, Bursa’da ise tost makinelerine verdik. Sucuklar Afyonkarahisar’dan alınmıştır, faturaları mevcuttur. Şu sözleri aktarıldı: “Etiketlenmenin önemini bilmiyorduk.”

2f8743f4876e8923231ccc4dac8205ae

(DHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cesedi evinde bulundu!  Genç kadının ölüm nedeni ortaya çıktıCesedi evinde bulundu! Genç kadının ölüm nedeni ortaya çıktı
Netanyahu Netanyahu ‘haber sızıntılarından’ acı çekiyor
Atatürk'e hakaret etti!  Kendini şöyle savundu: 'Uyuşturucunun etkisi altındaydım'Atatürk’e hakaret etti! Kendini şöyle savundu: ‘Uyuşturucunun etkisi altındaydım’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking