Güncel Haberler

Kurtlar Vadisi’nde Cerrahpaşalıların Ablası Şıvga Gerez ‘Metafizik ve Parapsikoloji Uzmanı’ oldu

‘Kurtlar Vadisi’ geçtiğimiz günlerde geri döneceği iddiasıyla dikkatleri üzerine çekti. Dizinin oyuncuları da dizinin kendisi kadar merak konusu.

Kurtlar Vadisi’nde Cerrahpaşa halkının sessiz ablasını canlandıran Şıvga Gerez, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

Daha önce İbo Show’da oryantal olarak anılan ve daha önce Cerrahpaşa halkının ablası olarak anılan Şıvga Gerez, bugünkü görünümü ve yeni mesleğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Sözleriyle dikkat çeken Gerez, “Oynadığım karakterin adı yoktu, ‘Cerrahpaşa halkının ablası’ olarak anılırdım. Sert ve inatçı bir kadın rolünü oynadım. Sanırım bir karakterim yok.” Annem oyuncu olduğu için oyunculukta zorluk çekiyordum.” Gerez’in artık bambaşka bir mesleği var.

rtww

Metafizik ve parapsikoloji uzmanı olarak yayımlanan Şıvga Gerez, sosyal medyada “Ne dedi”, “Vay be kadın yıllanmış şarap kadar güzel”, “Üslubu ve duruşuyla çok karizmatik” şeklinde yorumlar yapıldı. “.

rtytrr

adam

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Özel geceye transparan elbisesiyle katıldı!  Bir bakan tekrar baktıÖzel geceye transparan elbisesiyle katıldı! Bir bakan tekrar baktı
Survivor Nefise kameralara fena yakalandı! Survivor Nefise kameralara fena yakalandı! “Yazık! Sigara içer misin?”
Ünlü şarkıcı konsere alkollü mü gitti? Ünlü şarkıcı konsere alkollü mü gitti? “Bu çok kaba… Yere yatın” tepkileri geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom