Güncel Haberler

Husumetlisini eşinin ve çocuklarının gözü önünde öldüren polis, meslektaşlarını arayıp kendisini ihbar etti

Kaza, saat 19.30 sıralarında kent merkezi Medrese Mahallesi 56. Sokak'ta bulunan Emre Apartmanı'nda meydana geldi. Batman'da görev yapan polis memuru RK, kredi meselesi nedeniyle husumet yaşadığı Serhat Aydemir ile görüşmek için izin alarak Kırşehir'e geldi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

BİRÇOK KEZ VURDU

RK, Serhat Aydemir'in evine gelerek, iddiaya göre kapı zilini çaldı ve “Polis kapıyı aç” dedi. RK daha sonra kapıyı açan Aydemir'i eşi ve çocuklarının gözü önünde 7 kez vurdu. Aydemir kanlar içinde yere yığılırken, evdekiler panik ve korku içinde çığlık attı.

MESLEKTAŞLARINI ARADI VE BİLDİRDİ

Olayın ardından meslektaşlarını telefonla arayarak kendisini ihbar eden RK, “Birini öldürdüm, teslim olmak istiyorum” dedi.

_85931 (3)

Daha sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı tetkiklerin ardından Aydemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Aydemir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinayet zanlısı RK, meslektaşları tarafından tutuklandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Rusya-Ukrayna savaşında şaşırtan iddia: Romanya, Rus İHA'larını düşürdüRusya-Ukrayna savaşında şaşırtan iddia: Romanya, Rus İHA'larını düşürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom