Güncel Haberler

Hull City’nin Başkanı Acun Ilıcalı’dan transfer müjdesini şimdiden duyurdu! “Resmen açıklayacağız”İngiltere Premier Lig

Hull City başkanı Acun Ilıcalı, BBC röportajında ​​takımının son durumu ve taraftarları heyecanlandıracak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbolun eğlence amaçlı bir oyun olduğunu belirten Acun Ilıcalı, şunları söyledi: “Kapalı maçlardan nefret ediyorum. 0-0 biten maçlar bana göre değil. Liam Rosenior takımın başına geçtikten sonra 3-4 maçımızı 0-0 bitirdiler. Futbol bir eğlence oyunudur.” dedi.

“ARTIK ANLAŞTIK”

Sezonun ilk transferini gerçekleştirdiğini iddia eden Acun Ilıcalı, şunları söyledi: “Geçici transfer dönemi için zaten bir oyuncuyla anlaştık. Transfer döneminin ilk günlerinde bunu resmi olarak açıklayacağız. 2-3 yapmak istiyoruz” Oyuncularımızı, taraftarlarımızı mutlu edecek transferler.” Dedi.

3 YILLIK SÖZLEŞME

acun-ilical

Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık yeni sözleşme imzaladıkları teknik direktör Liam Rosenior’la ilgili konuşan Ilıcalı, sözlerini şöyle tamamladı: “Kulüpte kendini evinde gibi hissediyor, anlaşmadan her iki taraf da çok memnun.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Her iki takımda da oynadı, maç yorumları şaşırttı; karşılaştırılamaz bile!Her iki takımda da oynadı, maç yorumları şaşırttı; karşılaştırılamaz bile!
Sumudica'nın başı yine belaya girdi, bu sefer de Fenerbahce taraftarları isyan etti!Sumudica’nın başı yine belaya girdi, bu sefer de Fenerbahce taraftarları isyan etti!
Maç sonrası etkinlik yorumu: Onları istedimMaç sonrası etkinlik yorumu: Onları istedim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom