Güncel Haberler

Beşiktaş ile Adana Demirspor 40. randevudaBeşiktaş

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00’de Tüpraş Stadı’nda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Şampiyonada Bianconeri, 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgiden topladığı 35 puanla 4. sırada yer alıyor. Mavi-lacivertli ekip, 30 puan, 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 6. sırada yer alıyor.

40. SÜPERLİG ARANMASI

Beşiktaş ile Adana Demirspor, yarın oynayacağı maçta Süper Lig’de 40. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında kalan 39 karşılaşmada Bianconeri 18 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Adana Demirspor ise 9 kez galip geldi. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kartal, söz konusu maçlarda 62 gol atarken, Adana temsilcisi ise 37 kez gol sevinci yaşadı. Sezonun ilk yarısında Adana’da oynanan karşılaşma, Adana Demirspor’un 4-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

ŞAMPİYONA’DA FERNANDO SANTOS’LA ÜÇÜNCÜ MAÇ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig’deki 3. karşılaşmasını Adana Demirspor’la oynayacak. Portekizli teknik adam, Fatih Karagümrük maçında sahadan 3-0 galibiyetle ayrılırken, Pendikspor maçında ise 4-0 mağlup oldu. Bu dönemde tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı ekiple Türkiye Kupası 5. turunda Eyüpspor’u 4-0 mağlup etti.

KARTAL ŞAMPİYONLUKTA ÜÇ MAÇA ULAŞAMADI

Bianconeri bu sezon Süper Lig’de üst üste 3 galibiyet alamadı. Sezon başından bu yana 5 farklı teknik direktör altında forma giyen Beşiktaş, 21 haftada 11 galibiyet elde etti. Kartal bu dönemde çıktığı 2 karşılaşmada üst üste üç galibiyet almayı başardı.

SİYAH BEYAZDA 7 EKSİK

Zorlu maç öncesinde Beşiktaş milli takımında yer alan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar forma giyemeyecek. Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic ve Oxlade-Chamberlain, sakatlıkları nedeniyle Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ LİGİN EN AZ ÇEKİLEN TAKIMI

Bianconeri bu sezon Süper Lig’de yalnızca iki kez berabere kaldı. Beşiktaş, son 21 haftada 11 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 8 karşılaşmada da rakiplerine teslim oldu.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Quaresma'dan Beşiktaş'a resmi basın açıklaması!Quaresma’dan Beşiktaş’a resmi basın açıklaması!
Gece yarısı Icardi'den beğeni alan paylaşım!Gece yarısı Icardi’den beğeni alan paylaşım!
Fatih Terim'in sahadaki hareketi gündem olduFatih Terim’in sahadaki hareketi gündem oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom