Güncel Haberler

Tümer Metin Mourinho'yu azarladı! İrfan Can Kahveci ile yazışmalarını canlı yayında okudu! ''Kabul etmiyorum''

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde kariyer sezonu geçiren ve Jose Mourinho'nun gelişiyle yedek kulübesine mahkum olan İrfan Can Kahveci'de spor yorumcusu olarak görev yapan eski futbolcu Tümer Metin, muhteşem açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci hakkında açıklama yapan Tümer Metin, milli yıldızdan gelen mesajı yayında okudu.

İRFAN KAHVECİ'YE CEVAP VERİYOR

İrfan Can Kahveci ile yaptığı görüşmeye değinen Tümer Metin, “İrfan Can'a mesaj attım. 'Devam et o gömlek bize gelecek kardeşim' dedi. pes etme.” Yaklaşımı da hoşuma gitti.”

''KABUL ETMİYORUM''

lisanslı görsel

Futbol yıldızının ilk 11'den başlaması gerektiğini savunan Metin, şunları söyledi: “İrfan Can meselesi Mourinho'nun canını sıkmalı. Çünkü bir yorumcu ve futbol adamı olarak geçen sene olgunluğunu ortaya koyan ve ortaya çıkan İrfan'ı görmek isterim. Tıpkı çalkantılı döneminden sonra güçlenen ve bu yıl forma savaşlarına giren bir anka kuşu gibi.” “Kabul etmiyorum” dedi.

''HALA KENDİNİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYOR''

irfan-can-kahveci-fenerbahcejpg-2FhfqB4Qzka_jB_hWhF3Vg

Tümer Metin, son iki milli maçta skora katkı sağlayan İrfan Can hakkında şunları söyledi: “Çocuk hala kendini kanıtlamanın peşinde. Şimdi milli takımda süreç bu, adam gidiyor 2 maçı çözüyor. Kritik hedefler, puan getiren hedefler.”

''ŞİMDİ MOURİNHO'YU DÜŞÜNELİM''

4-Galatasaray

Tecrübelerine dayanarak tavsiyelerde bulunduğunu belirten Tümer Metin, şunları söyledi: “İrfan Can'ın yerinde olsaydım tabii ki 50 yıllık tecrübemle söyleyebilirim ki, yarın tekrar oynamasam arkama yaslanırdım. Hiç merak etmeyin, bırakın Mourinho halletsin.” Yorumunu şu sözlerle tamamladı:

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber