Güncel Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbi sonrası itirafı! ''Kaybedebilirdik…''Trabzonspor

Trendyol Süper Lig'in beşinci hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı konuk etti.

10 oyuncunun kaldığı maçta Karadeniz temsilcisi, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla mavi-morlu ekip, son bir maçla puanını 3'e çıkardı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş bir açıklama yaptı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

“KONSÜL OLACAK”

“Kazanan takım uzun süre evinde kalırsa ve herhangi bir parametrede başarılı olamazsa… Buna rağmen 1 puan almak güzel ama teselli olur diyebiliriz.”

''BİZİ ÇOK DESTEKLEDİ''

GXiStP0WUAEAc85

“Maça başladığımda başka bir planım vardı. Hücumun yanı sıra savunma da oynamayı düşündük. Kazanmak için sahaya çıkan bir takım uzun süre evinde kalıyorsa geride kalmış demektir. 1 puan aldık demek bizim için sadece teselli… Atağa geçtiğinizde arkadaki oyuncular sorun yaratıyor. Kanatları kontrol etmeye çalışsak da atak yapamadık. Simon Banza bize çok destek oldu. “Ve geri döndü.”

“KAYBEDEBİLİRLER”

ugurcan-çakir-muthis-cikardi-iste-o-kurtaris-17264255961854_1

“Bu maç bunu gerektiriyordu. Kaybedebilirdik. Her iki takım da ikişer puan kaybetti. 3 maçta 3 puan aldık. İlk kez gol yedik, ilk kez gol yedik. Hala devam ediyoruz. Zor bir dönem. Bu oyuncular takımı bir üst seviyeye taşıyacak. 12. adam dediğimiz taraftarlar, böyle iki yönlü bir oyun daha görmek istemiyoruz. Oyunumuzu iyi oynayamadık, baskı uygulamaya çalıştık. Golü atmak güzeldi ama çıkabileceğimizi düşünmüyorduk. Biz yeni geldik, onları utandırmaya hakkımız yok.”

''UĞURCAN HARİKA OLDU''

GXimAY_WQAAcZy2

Rakip takımda hem gelen hem de giden yetenekli oyuncular vardı. Uğurcan da muhteşemdi. Bu oyunun bu şekilde oynanması gerekiyordu. Her iki takım da 2'şer puan kaybetti. İlk kez gol attık, ilk kez gol yedik. Sadece 10 kişi olmamıza rağmen taraftarlarımız bize çok destek oldu.

''BÖYLE BİR OYUN GÖRMEK İSTEMİYORUZ''

390859_SÜPER-LİGİN-İN-5. HAFTA-TRABZONSP

Bir daha böyle bir maç görmek istemiyoruz. Tek taraftan bakıldığında maç zevki olmaz. Takımlar birbirlerine gol fırsatları yaratmalıdır. Başlangıçta baskı uygulamaya çalıştık. Maçta atılan tek golün beklenmedik bir kart olması bizim için iyi oldu. Beşiktaş'ın golü bekliyorduk ama bu kadar geride kalacağını beklemiyorduk.

GÜNEŞ, CİHAN'IN DURUMUNU ANLATTI!

15092024221217_4266169_22_12-1

Doktor, Cihan'ın yarasını takip ediyor. Doktor sizi belli bir süre takip edecektir. Hakemler oyunu bilmediği için Cihan'ın yerine bir oyuncuyu oyuna soktuk. Umarım Cihan çabuk iyileşir.

İkinci yarıya daha güçlü oyuncular koydum ama beklediğim gibi olmadı. Cihan sakatlandı ve Draguş'un maçtan kopuk olduğu görüldü. Banza da uyumlu ve katkı sağlayan bir oyun sergiledi.

KOREOGRAFİDEN KONUŞTUSUNUZ

GXiHO7ZWkAAzcbT

Takıma hayat veren taraftarlardır. Birçok insan buraya gelip gidiyor. Bu, burada büyüdüğümüz için oldu. Oyunda bu desteği sağladığınız için teşekkür ederiz. Oyuncularımızın bu tür çalışmalar yapmasını istiyorum. Oyuncularımızın gerçekten desteğe ve morale ihtiyacı var. Oyuncularımıza bu morali verirsek karşılığını fazlasıyla alırız.

Yönetimin hayalleri, oyuncuların morali ve kararlılığımızla çok güzel sonuçlara ulaşacağız” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş