Güncel Haberler

Tamam at o zaman ya

Ne Gemiler Yaktım dizisinin fragmanı büyük merak uyandırdı. Son dönemde oldukça popüler olan Devrim Özkan’ın sahneleri sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bilip Gibi dizisinde Ertan Saban’la birlikte rol alan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterini canlandırdı.

GELİYORUZ, BİLDİĞİNİZ HAYAT, SELAMLAR GÖNDERİLDİ

Teşkilat’tan ayrılan Deniz Baysal’la başrolü paylaşan Özkan’ın sahneleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yayınlanan fragmanda Gelsin Hayat Bilip Gibi dizisinde Özkan’la özdeşleşen “Tamam o zaman at” ifadesinin kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı “Ne Gemiler Yaktım” dizisi yakında Show TV’de başlayacak.

hangi gemileri yaktılar?

Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ve Macit gibi usta ve başarılı isimler yer alıyor. Capodistria.

3632242_1920x1080

Annelik dışında hiçbir ortak yanı olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Hangi Gemileri Yaktım’, iki kadının yaşam mücadelesini izleyiciyle paylaşacak. karşılıklı destek.

ezgif.com-webp-to-jpg (8)

xirpJbZv_400x400

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Farah Zeynep Abdullah takıma katıldı!  Peçe durumu bir şeydir!Farah Zeynep Abdullah takıma katıldı! Peçe durumu bir şeydir!
Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı!  Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı!
Dedi ki: “Kadir kim?” dedi. İşte Yeşilçam güzelliğinin son hali

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking