Güncel Haberler

Survivor’da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da kim eleme adayı oldu?

Survivor All Star 2024 yarışmasının nefes kesen mücadelesi her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenleri ekrana kilitliyor. Her hafta elemelerin yapıldığı yarışmada bu hafta erkekler elemeleri yapılacak. Yarışma tartışmaları gerilimi artırıyor ve seyirciyi ekran başında tutuyor.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da takımlar arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Her şeyden önce dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Kuyu, Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim ve hangi takım kazandı? 17 Mart’ta eleme adayı kimdi? Detaylar burada…

SURVİVOR BAĞIŞIKLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık maçı, 17 Mart Pazar günü yayınlanan Survivor’un 61. bölümünde oynandı. Kırmızı-lacivertli takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık maçında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununun galibi Mavi Takım oldu.

17 MART’TAN KURTULANLARIN ELENMESİNDE ADAY KİM OLDU?

Survivor’da dokunulmazlık maçını kaybeden kırmızı takım yarışmacıları konseyde toplandı. Yarışmacılar performanslarına göre kürsüye çıkmak istedikleri kişinin ismine oy verdi. Yapılan oylama sonucunda 5 oy alan Bozok, elenen ikinci aday oldu. Öte yandan önceki gün haftanın ilk eleme adayı Hakan oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking