Güncel Haberler

Survivor fragmanına Acun Ilıcalı’nın sözleri damga vurdu! ‘Dominik polisi operasyon yapmış…’

Acun Ilıcalı’nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti adalarında çekiliyor. Yeni sezonuna başlayan Survivor’da şok bir olay yaşandı.

Acun Ilıcalı da konuyu ada meclisine taşıdı. Acun Ilıcalı, “Ben bu yaşa geldim, böyle bir şey görmedim” diyerek Survivor’da Dominik Cumhuriyeti polisinin kendilerine operasyon düzenlediğini söyledi. Ilıcalı’nın bu sözleri fragmana damgasını vurdu.

DOMİNİK POLİSİNDEN HURVİVERE OPERASYON

Bu akşam ekrana gelecek ada meclisinde konuşma yapan Acun Ilıcalı, “Bu yaştayım, böyle bir şey görmedim. Bana telefon geliyor efendim diyorum. Diyorlar ki” Dominik polisi bir operasyon düzenleyerek insanlarımızı esir aldı.” dedi.

HAYATTA KALDI

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz ay Cüneyt Özdemir’e konuk olmuş ve fenomen yarışmanın programı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ilıcalı, “Survivor’ın bir sezonunun maliyeti 12-13 milyon dolar, bunun için sürenin biraz daha uzun olması gerekiyor” dedi.

hayatta kalan yok

DEMİŞTİ: “CUMHURBAŞKANI İLE YAKIN İLİŞKİMİZ VAR”

Ünlü televizyoncu ayrıca şunları söyledi: “Dominik cumhurbaşkanıyla yakın bir ilişkimiz var çünkü Dominikliler ülkeye yaptığımız katkının farkındalar. Bizi çok iyi karşılıyorlar ve aynı zamanda Dominika’yı da tanıtıyoruz.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Her sahne bir olay mıydı?  Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme!  Her sahne bir olay mıydı? Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme!
Akasya Durağı'ndan Zeyno'ydu!  İddialı dizide yer aldıAkasya Durağı’ndan Zeyno’ydu! İddialı dizide yer aldı
Lüks evi günün sırasıydı!  Dokuzuncu...Lüks evi günün sırasıydı! Dokuzuncu…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom