Güncel Haberler

Savunma Bakanı yine hastaneye kaldırıldı! ABD doktorların bu açıklamasını konuşuyor

Geçen yıl Aralık ayında prostat kanseri teşhisi konulduktan sonra ameliyat edilen ve Ocak ayı sonlarında işine dönen 70 yaşındaki Austin’in, “acil mesane sorunu” nedeniyle dün yerel saatle 14.20’de hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Pentagon tarafından yapılan açıklamada, Austin’in Virginia’daki Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde yapılan testlerin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı ve Savunma Bakanı’nın görevlerini Milletvekili Kathleen Hicks’e devrettiği belirtildi. Bakan Austin’in ne kadar süre hastanede kalacağı açıklanmadı.

Austin’in doktorları, prostat kanseri hastası olan Austin’in mesane sorununun iyileşme sürecini etkilememesi gerektiğini vurgulayarak, “Hastalığın seyri mükemmel gidiyor.” dedi.

22 Aralık’ta büyük bir ameliyat geçirdi

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, geçen yıl 22 Aralık’ta prostat kanseri tedavisi için ameliyata alındı. 1 Ocak’ta Austin, “şiddetli karın, kalça ve bacak ağrısı ve mide bulantısı dahil” çeşitli komplikasyonlar nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldı ve idrar yolu enfeksiyonu olduğu belirlendi. İki hafta hastanede kalan Austin, tedavisinin ardından 15 Ocak’ta serbest bırakıldı.

(DHA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Misafirlere açık mıyız?” Şubat ayının son 10 günü… ’22 il için meteoroloji uyarısı’
Şok anlar!  Vahşice saldırdılarŞok anlar! Vahşice saldırdılar
Cansız bedeni böyle çıkarıldı!  Detay Cansız bedeni böyle çıkarıldı! “Dövme” detayı… Aklıma Merve Şevval geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking