Güncel Haberler

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş 31 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar kamuoyu tarafından sorgulanmakta ve gün geçtikçe takip edilmektedir. 31 Ekim Salı günü televizyon ekranlarında Aile, Vahşi, Bu Cihana’ya Sığamıyorum, Üç Kız Kardeş, MasterChef All Star, Hayatımın Sevinci, Vizontele Tuuba gibi yapımlar yayınlandı. Peki değerlendirme sonuçları açıklandı mı? İşte 31 Ekim değerlendirmesi sonuçlarına ilişkin ayrıntılar…

DERECELENDİRME SONUÇLARI 31 EKİM’DE AÇIKLANDI MI?

31 Ekim Salı gününe ait değerlendirme sonuçları henüz açıklanmadı. Değerlendirme sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

GEÇEN HAFTANIN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

24 Ekim Salı günü yapılan değerlendirme sonuçlarına göre;

Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi maçında genel sıralamada zirvede yer alırken, Wild ikinci, Müge Anlı ve Tatlı Sert ise üçüncü sırada yer aldı.

AB’de ise Galatasaray Bayern Münih’in UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması birinci, Masterchef Türkiye All Star ikinci, Aile dizisi ise üçüncü sırada yer aldı.

20+ABC1 listesinde Galatasaray Bayern Münih’in UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması birinci, Masterchef Türkiye All Star ikinci ve Wild üçüncü sırada yer aldı.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Pozlarıyla büyüledi!  Görenler Sinem Kobal sandıPozlarıyla büyüledi! Görenler Sinem Kobal sandı
Kara para aklama suçlaması!  Milyonlara el konuldu, Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandıKara para aklama suçlaması! Milyonlara el konuldu, Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandı
Bir kişi ölmüştü!  22,5 yıl hapis cezası istenen patron hakim karşısına çıktıBir kişi ölmüştü! 22,5 yıl hapis cezası istenen patron hakim karşısına çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking