Güncel Haberler

Poonam Pandey’in öldüğü açıklanmıştı! Bir gün sonra ‘dirildi’ gündeme bomba gibi düştü

Rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanan 32 yaşındaki Bollywood yıldızı Poonam Pandey, sosyal medyada konuşulanlar arasında.

Pandey’in hastalıktan öldüğü menajeri tarafından 1,3 milyon hayranına gönderilen sosyal medya mesajıyla duyuruldu. Bu olay ülke kamuoyunda şok etkisi yaratsa da paylaşımda, “Bu sabah bizim için zor bir sabah. Sevgili Poonam’ımızı ‘rahim’ boyun kanserinden kaybettiğimizi duyurmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Birçok hayran Pandey’in ölümü karşısında şok olurken, genç oyuncu bir gün sonra ortaya çıktı.

YALAN SÖYLEDİĞİ İÇİN PİŞMAN DEĞİLDİ

Pandey, ölümüyle ilgili yalan söylediğini ve amacının hastalık hakkında farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Pandey, yalan söylediği için üzgün olmadığını, hatta gurur duyduğunu söyledi.

SD'ler
Hayranlarından özür dileyen Pandey, “Evet, ölümüm hakkında yalan söyledim. Aşırı, biliyorum. Ama birdenbire hepimiz rahim ağzı kanseri hakkında konuşmaya başladık, değil mi? Ölüm haberlerinin elde ettiği sonuçlardan gurur duyuyorum” dedi.

“Diğer kanserlerden farklı olarak rahim ağzı kanseri tamamen önlenebilir. İşin sırrı HPV aşısı ve erken teşhis testlerinde yatıyor. Bu hastalıktan kimsenin hayatını kaybetmemesini sağlayacak araçlara sahibiz. Kritik farkındalıkla birbirimizi güçlendirelim ve güvence altına alalım.” Pandey, “Her kadının atması gereken adımlar konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor” dedi.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Uzanıp kitap okudu!  Görenler Uzanıp kitap okudu! Bunu görenler “Bu nedir?” dediler. dedi ki
Kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar!  Reklam geliri olayı...Kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar! Reklam geliri olayı…
Laz Ziya'nın kızı Meral rolünü oynadı... Müge Ulusoy'un Kurtlar Vadisi'nden İtiraflarıLaz Ziya’nın kızı Meral rolünü oynadı… Müge Ulusoy’un Kurtlar Vadisi’nden İtirafları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber