Güncel Haberler

Nur Viral ile Aşkım Kapışmak arasında ilginç diyalog! Cinsel öğütler verdi: Okşa, okşa…

MYNET-Programda zaman zaman ilginç anlar yaşanıyor Nur Viral'le hayatta her şey var. Nur Viral'in son konuğu Aşkım Kapışmak oldu.

Aşkım Kapışmak programda sağlıklı cinsellik için tavsiyelerde bulundu. Kadınlara öğüt veren Aşkım Kapışmak ile Nur Viral arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Aşkım Kapışmak'ın sözlerini dinleyen Nur Viral, “Vücudunuzu bırakmıyorsunuz, masaj çok etkili oluyor. İlla cinsellikten bahsetmiyorum, partnerinizin omuzlarına dokunmak, ensesine dokunmak diyorum. .. ” ve tavsiyeyi anlamaya çalıştım.

Aşkım Kapışmak konuşmasına devam ederken Nur Viral, “Yavaş yavaş, sakince, sakince” deyince kendini tutamadı ve güldü. Viral şöyle devam etti: “Kocanız kızıyor ve siz de telaşlanıyorsunuz… Sevişmek ve okşamak…”

“ARKADAŞLAR, ÇALIŞIYOR”

Nur Viral daha sonra yaptığı açıklamada, “Kızlar, yemin ederim işe yarıyor” diyerek bazı tavsiyelerde bulundu. Viral, “Çalıştığım işte evlendiğim kişilerin mesleklerinden haberdar oldum, onları okuyup araştırdım, bazen de bilmedikleri şeyleri anlattım. Onları şaşırttım.”

Aşkım Kapışmak'ın “Partnerini heyecanlandır” demesi üzerine şu diyalog yaşandı:

uykulu

Nur Viral: Eşinizden mesaj aldınız, bu akşam yemekte ne var? Tanrı beni cezalandırmanı yasakladı, beni tahrik edecek hiçbir şey yok.
Aşkım Kapışmak: beni heyecanlandırıyor musun?
Nur Viral: Peki heyecanlıyım…

11

Nur Viral bunu söylerken yüzünü kapattı, utandı ve kahkaha attı. “Bana örnek vermeyin” diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom