Güncel Haberler

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? Gergin anlar

MasterChef All Star’da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. İşte 13 Ekim MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kazanan yarışmacı…

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef All Star’da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Hasan ve Kıvanç’ın kaptanlığındaki kırmızı ve mavi takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelenin ardından başarılı olan takım ilk etabın kazananı olacak.

İkinci etap ise ilk etabı kazanan takım arasında oynanacak. Verilen süre ile beraber yarışmacılar en iyi menüyü hazırlamak için zamanla yarışacaklar. Sürenin ardından yarışmacıların yemekleri konuk jüriler tarafından değerlendirilecek.

MASTERCHEF ALL STAR 100.000 TL ÖDÜL KİMİN OLDU?

İlk turun ardından ikinci etapta ise bu kez kazanan takım kendi arasında yarışacak. Bu turda şefler yarışmacılardan yeni bir konseptte yemekler isteyecek.

F4ZfBI0XQAEYug4

Verilen süre sonunda en iyi tabağı yapan isimler seçilecek. Seçilen isim arasından en başarılı tabağı yapan 100 bin TL para ödülünü kazanacak.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Evlilik dışı kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Açıklama geldiEvlilik dışı kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Açıklama geldi
2000'li yıllara damgasını vurmuştu! BBG Melih'in son hali olay oldu2000’li yıllara damgasını vurmuştu! BBG Melih’in son hali olay oldu
Flaş değişiklik! O isim veda ediyorFlaş değişiklik! O isim veda ediyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom