Güncel Haberler

Malatya’da husumetli iki aile arasında silahlı kavga! 10 kişi yaralandı

Kaza, gece yarısı Orduzu Vaizpınar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce borç ve alacak konusunda anlaşmazlığa düşen iki aile, tartışmaya başlayacak. Kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine tüfek ve tabancalarla ateş açtı.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada AY, KB, SY, N.İ, B.İ, M.Ş, Ş.B. ve MB’nin vücudunun çeşitli yerlerinden etkilendiği, OB ve M.İ. Saldırı sonucu yaralandı.
malatya'da-düşmanlar-arasında-mücadele-10-yaralı_6745_dhaphoto1

Tarafların arabasına ve evine de kurşun isabet etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Battalgazi Devlet Hastanesi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

malatya'da-düşmanlar-arasında-mücadele-10-yaralı_6745_dhaphoto3

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, çok sayıda tüfek ve tabancaya el koydu. Kavgaya karışan çok sayıda kişi suç sayılarak yakalanıp gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (AA-DHA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şişli'de yangın!  Bir kişinin cesedi bulunduŞişli’de yangın! Bir kişinin cesedi bulundu
15 yaşındaki çocuk okulda arkadaşını başından vurarak öldürdü15 yaşındaki çocuk okulda arkadaşını başından vurarak öldürdü
Hakkındaki söylentiler “Dilan Polat” dedikoduları ilçeyi karıştırdı! Herkes kuyumcuya koştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom