Güncel Haberler

Kanal D'den şaşırtan son karar! O seri de bitiyor!

Yeni sezonla birlikte pek çok iddialı dizi yayın hayatına başlarken, reytinglerin düşmesi nedeniyle kısa sürede son haberler geldi. Son yenilikleri olan Bad Blood, Blind Spot ve Dirty Sepeti'nin ardından bir dizi daha aramıza katıldı.

KANAL D DİZİSİ FİNALİNİ YAPIYOR!

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, Meltem Cumbul ve Halil Ergün'ü yıllar sonra yeniden ekranlara getiren Güzel Aşklar Diyarı yeni sezon dizisi yayınlandığı ilk haftalarda ilgi çekmeyi başardı. Reytingler düşmeye başlayınca önce senarist ekibi sonra yönetmen değişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı Kapadokya'da çekilen dizinin altıncı bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

66f134ccb123e6fd5fddc411

Güzel Aşklar Ülkesi'nde Hakim Alaca karakterini canlandıran büyük oyuncu Halil Ergün de geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu şunları söyledi: “Dizinin başında babam beni başkasıyla evlendirmişti ve gerçek sevgilim Selma'ydı. (Güneri) Sonra götürdüler, nedenini bilmiyorum. Senaryonun gerçekleşmesi gerekiyor. İki kadın yazar vardı, şimdi başka kadın yazarlar da var. “Her türlü katkıya hazırım ama kendimi zorlamıyorum” dedi.

MHROHlrp7E-F4dMX3VWyd

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber