Güncel Haberler

İsrailliler hakkında çok sert karar! O ülkeye giremeyecekler

Dünyanın en önemli ve aranan turizm destinasyonlarından biri olan Maldivler, İsrail'e çok ağır yaptırımların uygulanmasının eşiğinde. Nüfusunun çoğunluğunun Müslüman olduğu Maldivler'de İsrail pasaportlarına yasağın getirilmesi an meselesi.

İSRAİL PASAPORTLARINDA YASAKLANAN SIRAYA GÖRE

Sözcü TV'nin haberine göre, Muhammed Muizzu'nun ofis sözcüsü, lüks tatil köyleri ve berrak deniziyle tanınan Maldivler'in cumhurbaşkanı, İsrail pasaportlarının yasaklanmasına karar verildiğini duyurdu.

Nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan Maldivler'in lideri Muizzu'nun sözcüsü, yeni yasanın ne zaman yürürlüğe gireceğine ilişkin ayrıntı vermedi.

iStock-1442179368

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN UYARI

Buna yanıt olarak İsrail Dışişleri Bakanlığı Pazar günü İsrail vatandaşlarına Maldivler'e seyahat etmemelerini tavsiye etti. İsrail bakanlığı, bu tavsiyenin çifte vatandaşlığa sahip İsrailliler için de geçerli olduğunu söyledi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şu anda ülkede bulunan İsrail vatandaşlarına, herhangi bir nedenle başları belaya girerse onlara yardım etmemizin zor olacağından, ülkeyi terk etmeyi düşünmeleri tavsiye ediliyor.”

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Tahta kaşıkla cinsel şiddet dehşeti!  Onu banyoda dakikalarca kaydettiler.Tahta kaşıkla cinsel şiddet dehşeti! Onu banyoda dakikalarca kaydettiler.
Korkunç kaza!  Kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralıKorkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Bu yöntem hakkında uzun süre konuşacağız!  Formül tartışılarak geliştirildi. Bu yöntem hakkında uzun süre konuşacağız! Formül “uyku” tartışılarak geliştirildi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş