Güncel Haberler

İspanyol Soğukluk Lezzeti: Gazpacho çorba tarifi – son dakika Girme News

Gazpacho, yaz aylarında sıcak yemeklerden kaçınan ve daha hafif alternatiflere dönenler için tam anlamıyla bir Salvatore tarifidir. İspanyol mutfağının dünyada sunulan bu soğuk domates çorbası taze sebzelerle hazırlanır ve tablolara hem rengi hem de rahatlamayı ekler. Buna ek olarak, inşaat oldukça basittir, yemek pişirdikten sonra saatler sürmez.

Gazpacho çorba tarifi

Malzemeler:

  • 5 olgun domates
  • 1 Salatalık
  • 1 biber
  • 1 yeşil biber
  • 2 karanfil sarımsak
  • 2 dilim bayat ekmek
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • Tuz, karabiber
  • Soğuk su (tutarlılıkla)

Hazırlık:

  1. Domates, salatalık, biber ve sarımsak doğrayın.
  2. Eski ekmeği sirke ile batırın ve sebzelerle karıştırın.
  3. Zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyin. Tamamen pürüzsüz olana kadar çekin.
  4. Tutarlılığına göre az miktarda soğuk su ekleyin.
  5. Buzdolabında en az 2 saat dinlendirin. Kaseleri soğukta paylaşın ve taze fesleğen veya ince doğranmış zeytinyağı ile servis yapın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Jojobet
gaziantep escort gaziantep escort