Güncel Haberler

Demet Evgar’lı Bahar dizisi hangi gün hangi kanalda yayımlanıyor? Bahar dizisinde geçen hafta neler oldu? Bahar dizisi hangi diziden uyarlandı?

Listelerde büyük başarı yakalayıp gündemde yerini almak Demet Evgar’la birlikte Vatandaşlar, Bahar dizisi ve oyuncularının hangi gün, hangi kanalda yayınlandığını merak ediyor. Yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan dizi, geçen hafta yaşananları araştırıyor. Kuyu, Demet Evgar’ın başrol oynadığı Bahar dizisi hangi gün ve hangi kanalda yayınlanıyor? Geçen hafta Bahar dizisinde neler yaşandı? Bahar dizisi hangi diziden uyarlanmıştır?

BAHAR DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Bahar: Uyanmaya hazır mısın? seri Göstermek ekranlarda yayınlanıyor.

BAHAR DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Bahar: Uyanmaya hazır mısın? seri Perşembe Bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

BAHAR DİZİSİNİN AKTÖRLERİ KİMLERDİR?

Demet Evgar

Buğra Gülsoy

Mehmet Yılmaz Ak

Ecem Özkaya

Füsun Demirel

Elit Andaç Çam

Demirhan Demircioğlu

Nil Sude Albayrak

Sena kalıbı

Alisa Sezen Sever

Hatice Aslan

BAHAR: TELEVİZYON DİZİSİNİ UYARLAMAYA HAZIR MISINIZ?

Bahar: Uyanmaya hazır mısın? 2023’te vizyona giren Kore drama dizisi Doktor Cha TV dizisinden uyarlanmıştır.

BAHAR DİZİSİNİN AMACI NEDİR?

Bahar (Demet Evgar) ölümle burun buruna gelince ailesinin bir başka yüzüyle, özellikle de dışarıdan “mükemmel” görünen kocası Timur’la (Mehmet Yılmaz Ak) tanışacaktır. Bahar’ın ani hastalığıyla ailenin tüm dinamikleri değişecektir. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy) Timur’un her anlamda rakibi olacaktır. Bahar’ın hayatını yeniden kurgulaması, çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyicilere umut aşılayacak.

BAHAR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bahar’ın ikinci bölümünde hastalığı geride bırakarak yeniden doğan karakter için yeni bir hayat macerası başlıyor. Eve döndüğünde Nevra ve Timur tarafından büyük bir “geçmiş olsun” kutlamasıyla karşılanan Bahar, konuşması ve sonrasındaki değişimden Timur ve Nevra’yı rahatsız eder. Bahar’ın aklından geçenler herkes için tahmin edilemez hale gelir ve büyük bir karar alarak tüm dengeleri sarsmaya kararlı olduğunu kanıtlar. Bahar’ın en büyük destekçisi Evren’dir. Aynı zamanda Bahar-Timur-Rengin üçgeninde de geçmişin izleri ortaya çıkar. Finalde Bahar’ın yeni kararı izleyenleri şaşırtacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom