Güncel Haberler

Darbecilerin şehit ettiği Sevda’nın ailesi, fotoğraflarla teselli bulmaya çalışıyor

Güngör'ün ailesi, darbecilerin şehit ettiği kızlarının bıraktığı fotoğraflarda teselli arıyor.

Darbecilerin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığı'na ait eğitim tesislerine saldırısında şehit olan 27 yaşındaki Sevda Güngör'ün babası Mehmet ve annesi Nural Güngör, önceki gün olduğu gibi oğullarını kaybetmenin acısını yaşıyor. ilk gün.

Evin bir odasını kızlarının fotoğraflarına, diplomalarına ve sertifikalarına ayıran aile, günlerinin çoğunu burada geçiriyor.

[Fotoğraf: AA]

“15 Temmuz'u düşünmek istemiyorum”

Baba Mehmet Güngör, 15 Temmuz Cuma namazı öncesinde kızıyla konuştuğunu ancak akşam aradığında kendisine ulaşamadığını söyledi.

Hain girişimi unutamadıklarını belirten Güngör, şöyle konuştu: “15 Temmuz gününü düşünmek istemiyorum. O gün bizim için kara bir buluttur. Evlerimizde kurduğumuz köşede fotoğraflar ve sertifikalar var. Sanki evin neresine gitsek kızımı orada buluyoruz, her fırsatta bu odaya geliyoruz ama bu sadece bir rüya.” dedi.

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

“O gitti ama bizim de işimiz bitti”

Anne Nural Güngör de 15 Temmuz darbe girişimi haberini görünce kızını aradığını ancak kendisine ulaşamadığını söyledi.

Darbeden birkaç gün sonra kızının cenazesini aldıklarını belirten Güngör, o günleri asla unutamayacaklarını söyledi.

Anne Güngör, kızının acısını 8 yıldır zaten yaşadıklarının altını çizerek, “15 Temmuz'un gelmesini asla istemezdim. 15 Temmuz yaklaştıkça o günler geliyor aklıma.” dedi.

Güngör, kent merkezinde ve yayladaki evlerine, kızlarının anılarını yaşatacak fotoğraflar astıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Hiçbir yere gitmek istemiyoruz. Hayatımız bitmiş gibi. Hayat devam ediyor ama hayatımız bitti. Sabah uyanır uyanmaz kızımızın fotoğraflarına bakıyoruz. Aynı şeye devam ediyoruz. 8 yıldır lanet olsun FETÖ'cülere, biz çocuklarımızı kolay kolay büyütmedik. “Anne ben evlenmeyi düşünüyorum, hazırlan arkadaşımı getireyim.” O gitti ama bizim de işimiz bitti.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom