Güncel Haberler

CHP’yi üzen haber! Çankaya eski Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor intihar etti

Ankara'da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner, evinin 12. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Çankaya eski belediye başkan yardımcısı Kiraz Gülsün Bor Güner (50), sabah saatlerinde Mutlukent ilçesi Angora Evleri Sevdalı Patika Caddesi üzerinde bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü. Güner'in düştüğünü gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güner'in hayatını kaybettiğini belirledi. Güner'in cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yakınları baş dönmesi sorunu yaşayan Güner'in psikolojik sorunlarının olduğunu öne sürdü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

2014-2024 yılları arasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Gülsün Bor, evli ve 1 çocuk annesiydi.

2014 yılında hayatını kaybeden eski vali ve milletvekili Yılmaz Cemal Bor'un kızı Gülsün Bor'un, intihar etmeden önce annesi ve kız kardeşiyle vakit geçirdiği öğrenildi.
Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Suya ve toza dayanıklı!  JBL'nin en popüler hoparlör modeli...Suya ve toza dayanıklı! JBL'nin en popüler hoparlör modeli…
Barış Boyun soruşturmasında gözaltı sayısı arttı!  Aralarında Arnavutlar da varBarış Boyun soruşturmasında gözaltı sayısı arttı! Aralarında Arnavutlar da var
Özel ve Destici önce el sıkıştı ama daha sonra açıklama yaparken ayrıldılar!Özel ve Destici önce el sıkıştı ama daha sonra açıklama yaparken ayrıldılar!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom