Güncel Haberler

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısı anlattı: “O ara kameraya yakalanmışız”

Oyuncu Tolga Savacı, 26 Şubat’ta 60 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Vasiyetine göre savcı New Jersey’e gömüldü.

Yazar Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından eşi Savacı ile ilgili bir gönderi paylaştı. Bezmen’in eşiyle yaşadığı bir anıyı anlatan paylaşımı duygusaldı.

“Seni sevdiğime sevindim”

Bezmen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aman Tanrım, ne rüya gibi bir yaz akşamıydı. Kuruçeşme’de İl Divo konseriyle romantizm bulutları arasında dolaştık. Aşkla, mutlulukla, aryalarla, ay ışığıyla ve Boğaz’ın büyüsüyle sarhoş olduk. Sıcak bir hava vardı. Gecemizi okşayan rüzgar.Evimizde çocuğa “Yürüyelim” dedik.El ele yürümeyi severdik.Yolun başında sandaletimin bağcığı koptu.

“Taksi çağırayım aşkım” dedin. “Gerek yok canım.” dedim. Sandaletlerimi çıkarıp mendillere sardım ve çantama koydum. Tekrar elini tuttum, sevgiyle bekledim ve “Hadi yürüyelim” dedim.

SAVACI111'İ KALDIRIN

‘Ciddi misin?’, ‘Evet canım, taksiye binerek bu eğlenceyi kaçıramayız’. Şaşkınlıkla baktın ve mutlu bir kahkaha attın: “Bu benim kadınım!” Ellerim kenetli, yalınayak Ayşe Sultan’ın tepesine doğru yola çıktık. O an kameralara yakalandık… Ne mutlu canım, ne mutlu ki o zamanın küçük güzelliklerini kaçırmadık. Artık hepsi bir arada, mutluluğu dev ekrana yansıtıyorlar. Seni sevdiğim için mutluyum, beni sevdiğin için mutluyum. “Seni arzu ve sevgiyle kucaklıyorum.”

nerminbezmen

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Giydiği elbise çok beğenildi! Giydiği elbise çok beğenildi! “İlaç gibi geldi…”
Bay ve Bayan Polat'a istenen ceza açıklandı!Bay ve Bayan Polat’a istenen ceza açıklandı!
Bir stil olayı meydana geldi “Kardashian” tarzı bir olay yaşandı! Ceketinizin fiyatı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking