Güncel Haberler

Seyir halindeyken direksiyon başında bayıldı! Ortalık karıştı

Kaza, saat 16.00 sıralarında Küçükçekmece Atakent ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakent ilçesinde ailesiyle birlikte hastaneden dönerek eve doğru yola çıkan 34 HEY 96 plakalı otomobilin sürücüsü polis memuru direksiyon başında bayıldı.

5 ARACA çarpıp DURDU

Kontrolünü kaybeden otomobil, park halindeki 5 araca çarptı. Kazaya tanık olan esnaf ilk müdahaleyi yaptı. İhbarın ardından itfaiye, sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerinden oluşan ekipler olay yerine müdahale etti. İtfaiye ekipleri baygın sürücüyü araçtan çıkarıp ambulansa teslim etti. Operasyonun ardından polis memuru olan sürücü hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunanlar tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Ancak kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bir iş yerinin kameraları tarafından çekilen görüntülerde, kontrolden çıkan otomobil önce yolun sağ tarafındaki 2 araca, ardından sol tarafındaki 3 araca çarparak vatandaşların müdahalesine yol açtı.

(İHA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
5 yaşındaki Deniz, diş tedavisi sonrası hayatını kaybetti! 5 yaşındaki Deniz, diş tedavisi sonrası hayatını kaybetti! Başsavcı’dan “Annem öleceğini söyledi” açıklaması!
Komşusunu kıskanıp 78 yaşındaki kocasını öldürdü! Komşusunu kıskanıp 78 yaşındaki kocasını öldürdü!
Pek çok yeni şeyin olacağı yönünde söylentiler var ama bu sefer durum biraz farklı!Pek çok yeni şeyin olacağı yönünde söylentiler var ama bu sefer durum biraz farklı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking