Güncel Haberler

Sessiz sedasız boşanmışlardı! Ümit Erdim’e eski eşinden övgü dolu sözler

2003-2006 yılları arasında yayınlanan “Hayat Bilgisi” dizisinde canlandırdığı “Arif” karakteriyle şöhrete kavuşan Ümit Erdim, özel hayatıyla da gündemde.

Mayıs 2017'de evlenen Seda Çınar ve Ümit Erdim, sessiz sedasız evlendi.

Çift, ortak açıklama yaparak şunları söyledi: “Müşterimiz Ümit Erdim, eşi Seda Çınar ile yıllardır sevgi ve saygıyla sürdürdükleri evliliğini aynı sevgi, saygı ve anlayış ortamında sonlandırma kararı almıştır. ve buna göre taraflar Nisan 2024'te karşılıklı anlaşmayla boşandı.”

BOŞANMAYA YARDIMCI OLDU

Ümit Erdim'den 3,5 hafta önce boşanan Seda Çınar, ayrılık sonrası kilo verdi, saçlarını kesti, imajını değiştirdi ve tatile çıktı. Marmaris'in en ünlü otellerinden birinde konaklayan Seda Çınar, tatiline ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı da unutmadı.

gjghj

Ümit Erdim, Babalar Günü'nü, Kurban Bayramı'nı ve 39'uncu yaş gününü kızları Ses ve Eda ile kutladı. Eski eşi de Ümit Erdim'e övgüde bulunarak, “Çocuklarımız sizin gibi bir babaya sahip oldukları için çok şanslılar” dedi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sosyal medya günün gündemi!  Yorumlar yağdıSosyal medya günün gündemi! Yorumlar yağdı
Kavgaya eşi de karıştı!  Tehditler, hakaretler... Çok sert ifadelerKavgaya eşi de karıştı! Tehditler, hakaretler… Çok sert ifadeler
Yasin Obuz Aşk-ı Mennu'daki o sahneyi paylaşarak Batuhan'la alay ettiYasin Obuz Aşk-ı Mennu'daki o sahneyi paylaşarak Batuhan'la alay etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber