Güncel Haberler

Murat Kurum’dan Ekrem İmamoğlu’na sert sözler! ’31 Mart akşamı gereken cevabı vereceğiz’

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, AK Parti gençlik kolları tarafından Sultanbeyli’de düzenlenen programda gençlerle buluştu. Kurum, programın açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz her zaman milletimizin yanında olduk. Ne zaman bize ihtiyaç duysalar, ne zaman milletimiz sıkıntıya girse, biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman yanımızda olmaya çalıştık. “Yolun her adımında her zaman yanınızda olduk ve bundan dolayı alçakgönüllüyüz ve alçakgönüllüyüz.” Her şey şu ifadelerle başladı.

Kurum şunları söyledi: “Bugün Sultanbeyli’de tüm kalbimizle gençlerimizle ve geleceğimizle birlikteyiz. Gençlik Kolları Genel Başkanlığımız, İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığımızla birlikte bu programı düzenledi. Bugün siz değerli gençlerimizle bir araya gelip, gençlerimizin gözünden İstanbul’a ve Türkiye’ye dair günümüzün ihtiyaç ve beklentilerini tartışmak istedik. “Öyle güzel gençlerle bir aradayız ki.” dedi.

“BAYRAĞIMIZI ÇOK YÜKSEKLERE TAŞIYACAKSINIZ”

Gençlere güvendiğini ifade eden Kurum, şunları söyledi: “Hayalimiz, tüm taahhüdümüz sizlere daha iyi bir gelecek sunmaktır. Bunun için çalışıyoruz, bunun için mücadele ediyoruz ve bu mücadeleyi bizden aldığınız ay yıldızlı bayrağımızı umarım daha da yükseğe taşıyacaksınız. Hem ülkemizde hem de dünyada ülkemizi her alanda gururla temsil edeceksiniz. Bunları yapacağınıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Hepiniz Fatih Sultan Mehmet’siniz, Mimar Sinan’sınız. Atalarımızın torunları olarak her zaman bizden daha iyisini yapacağınıza eminiz. “Bundan hiç şüphemiz yok.” dedi.

YEREL SEÇİM MESAJI: “KAYIP YILLAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

28 Mayıs seçim sürecinde gençlerin büyük desteğine değinen Kurum, 31 Mart seçimlerinde de aynı destekle kayıp yılların telafi edileceğini söyledi.

Gazze’de yaşanan olaylara değinen Kurum, şunları söyledi: “Gazze’de sizin gibi masum gençler katlediliyor. Her 10 dakikada bir çocuk cinayetine tanık oluyoruz. Bu dram karşısında inanın tüm dünya maalesef bu hikayeyi izlemekle yetiniyor. Burada Batı’nın ikiyüzlülüğünü açıkça görüyoruz. O masum çocukların Rusya-Ukrayna savaşı sırasında öldürüldüğü söyleniyor ama ne yazık ki çocuklar Gazze’de uykularında öldürülünce bu görmezden geliniyor. Dünyanın izlediğini üzüntüyle kınıyoruz. Buradaki soykırımın bir an önce durdurulması gerektiğini tüm dünyaya haykırıyoruz.” dedi.

3

İMAMOĞLU HEDEF ALDI: ‘ARKA PLANDA BAŞKA HESAPLAR VAR’

İstanbul’un son 5 yılına vurgu yapan Kurum, şunları kaydetti: “İstanbul’umuz aşkımızdır, tutkumuzdur, medeniyetimizdir, tarihimiz bize emanettir. Burası sadece şehirler arasında bir şehir değil. Böyle kıymetli bir şehrin son 5 yılına bakın. Seçim zamanı geldiğinde elleriyle kalp işaretleri yapıp gençlere gülümsemeler dağıttılar. Ve gençlerin hayallerini istismar ederek kâr elde etmeye çalıştılar. Bugün sürece baktığınızda maalesef 5 yılda teslim ettiğimiz belediye başkanı işi dışında her şeyle meşguldü. Burada bir sıkıntı var, bir felaket var ama belediye başkanı yok. Gelecekle ilgili endişesi nerede? İstanbul’u sıçrama tahtası olarak kullanmaya çalışıyor. Partisinin başkanı ya da lideri olma mücadelesi veriyor. Çünkü arka planda başka hesaplar var. Sorun İstanbul’un geleceği değil, öyle olsaydı bu şehre kalıcı çözümler üretme iradeniz olurdu ama 5 yıl geriye baktığımızda İstanbul’un ileriye gitmek şöyle dursun geriye gittiğini görüyoruz. Maalesef bugün İstanbul trafiğinden çıktığınızda oraya ulaşmanın kaç dakika süreceğini hesaplayamazsınız. “Gerekli cevabı 31 Mart akşamı gençlerimizle birlikte vereceğiz.” dedi.

Yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerine ilişkin Kurum, şunları söyledi: “AK Partimiz, İstanbul’un o kayıp 5 yılını, o kayıp günlerini, yıllarını geri alacaktır. “İstanbul kimsenin oyun alanı ya da kariyer planlama yeri değildir.” değerlendirmesini yaptı.

Programa katılan gençler İstanbul’a dair görüşlerini dile getirdi. Bir genç şunları söyledi: “İstanbul’un en büyük sorunları deprem, trafik ve İstanbul’a hiç gelmeyen belediye başkanı. Üç sorunu da kesin olarak çözebilecek tek bir adam var. Kendisi eski Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’dur.” yorum yaptı.

4

Çekmeköy’de iki okula spor sahası yapımına destek veren bir gencin Kurum’a teşekkür etmesi üzerine Kurum, parklarındaki basketbol sahasının kaldırıldığını anlatan gence bölgeye basketbol sahası yapma sözü verdi.

Kurum, programa katılan Filistinli gence “Batı’dan umudunuz var mı?” diye sordu. “Maalesef Batı’nın iki yüzü var.” Rusya-Ukrayna savaşında Ukraynalı çocuklar katledilirken, tüm dünyaya bağırarak burada soykırımın, zulmün olduğunu, çocukların öldürüldüğünü söylüyorlar. Ama Filistin’de aynı çocuklar öldüğünde ne yazık ki hiçbiri konuşmuyor.” o cevapladı.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bana Gazze'yi hatırlattı Bana “Çocuk Bayramı”nda Gazze’yi hatırlattı!
Seyahat ederken, kamp yaparken veya plajda yiyecek ve içeceklerinizi serin ve taze tutun! Seyahat ederken, kamp yaparken veya plajda yiyecek ve içeceklerinizi serin ve taze tutun!
Özel erkek yurdunda iğrenç açıklama!  Serbest bırakıldı, bakanlık müdahale ettiÖzel erkek yurdunda iğrenç açıklama! Serbest bırakıldı, bakanlık müdahale etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking