Güncel Haberler

Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu! “Mahkemenin kapısında indiririz!’

Oğlundan 11 yıldır haber alamayan acılı annenin sözleri Müge Anlı ve Tatlı Sert programına damga vurdu. Oğlunun kaybından eşini sorumlu tutan Ayşe Atlar, kocasının zaten Mevlüt’e zarar verdiğini vurguladı. Acılı kadın Müge Anlı’dan yardım istedi.

Mehmet Atlar, oğlu Mevlüt Ozan Atlar’ı tüfekle vurmuştu ve kamyonda kan izleri vardı.

ŞÜPHEYİ ARTIRAN SÖZLER: “OĞLUMU ARAMAYACAĞIM!”

Zor günler geçiren acılı kadın, “Eşim her gün alkol alıp bizi dövüyordu” dedi. Yaşadığı süreci anlattı. İddiaların odağındaki Mehmet Bey canlı yayına bağlandı. “Oğluma isim vermeyeceğim” sözleriyle kamuoyunu şaşırtan Mehmet Bey’in tavrı şüpheleri daha da artırdı.

İftiraya uğradığını iddia eden Mehmet Atlar, “Ben eşimi ve çocuklarımı bile dövmedim!” Dedi. Ancak Müge Anlı’nın başrol oynadığı Tatlı Sert programında yaşananlar bununla sınırlı değildi. Çiftin kızı Ümmiye, küçükken yaşadığı travmayı anlattı. O anlar yürekleri dağladı.

f3

“ANNEMİ BOĞUYORDU!”

Ümmiye açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Annemi boğuyordu. ‘Mevlüt’ü adliye kapısı önünde öldüreceğiz!’ Dediğini duydum.”

Ümmiye’nin babasının “Mevlüt’ün diz kapaklarını kıracağım, ahıra bağlayacağım ve orada ilgileneceğim” demesi üzerine Müge Anlı, “Eğer iyi bir babaysan sana niye karşı çıksınlar?” diyerek duruma tepki gösterdi.

Mehmet Atlar’ın canlı cinayetle ilgili sözleri itiraf olarak yorumlanırken, flaş bir gelişme yaşandı. Karaman başsavcılığının rapor olarak yayınlanmasını kabul eden talimatı üzerine soruşturma başlatıldı.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yer Denizli... Boynunu gören doktorlar bile şaşkına döndü!  '50 yıl'ın ayrıntılarını duyunca inanamadı... Yer Denizli… Boynunu gören doktorlar bile şaşkına döndü! ’50 yıl’ın ayrıntılarını duyunca inanamadı…
Şok itiraf!  Şok itiraf! “Uyuşturucu kullandım…” dedi bana gözyaşları içinde.
İsmailağa camiasından o diziye sert tepki!İsmailağa camiasından o diziye sert tepki!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking