Güncel Haberler

Kızıl saçları ve kıvırcık bukleleriyle ortalığı yakmıştı! Olay itiraf: Yatakta kelepçe olmadan…

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, takipçileriyle paylaştığı pozlarla sık sık gündem oluyor.

Oyunculuğu, samimiyeti ve güzelliğiyle çok sevilen Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde Bestyle Dergisi’nin kapağında yer aldı. Bestyle Dergisi’ne de poz veren Şahinkaya, saç rengi ve stiliyle dikkat çekti.

Melis İşiten ile Gia Show programının son konuğu ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya oldu. Şahinkaya programda yatakta kelepçeyi reddetmeyeceğini söyleyerek herkesi yeniden güldürdü.

Samimiyetini her röportajında ​​ve açıklamasında ortaya koyan Nilperi Şahinkaya, belli ki bu programda da durmadı.

“Programda söylenen cümlelerden hangisine katılıyorsunuz?” bölümünde şu görüşe katıldığını ifade etti: “Ülkemizin ekonomik, siyasi ve kültürel açıdan arkaik müdahalelerle yönetildiğini düşünüyorum ve bunu isterim. Yatakta kelepçeye hayır deme.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fiziği dikkat çekti: Mini bikinisiyle poz verdi!Fiziği dikkat çekti: Mini bikinisiyle poz verdi!
Pavyon balosu sosyal medyayı salladı: Gündemdeki Dilber'i konuşturdu! Pavyon balosu sosyal medyayı salladı: Gündemdeki Dilber’i konuşturdu!
Ünlü şarkıcı Ferman Toprak tutuklandı!  Lüks villayı yenileyen işçiler şikayette bulundu: Kendimizi zar zor kurtarabildikÜnlü şarkıcı Ferman Toprak tutuklandı! Lüks villayı yenileyen işçiler şikayette bulundu: Kendimizi zar zor kurtarabildik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking