Güncel Haberler

Karabük Üniversitesi’ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili ‘cinsel ilişki’ iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Karabük Üniversitesi olaylarına ilişkin sosyal medyada kullanılan nefret söylemine ilişkin “kamuoyunu kin ve düşmanlığa tahrik” ve “kamuoyunu yanıltıcı bilgi yaymak” suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanan 10 şüpheliden 8’i yakalandı.

10 KİŞİYE GÖZALTI KARARI

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, internet ve sosyal medyada nefret söylemi paylaşan, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden” ve “kamuya yanıltıcı bilgi veren” 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. “Karabük Üniversitesi’ndeki olaylarla ilgili. .

8 KİŞİ GÖZALTIDA

Başsavcılığın tavsiyesi üzerine polis ekipleri tarafından 8 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin yakalanması için operasyonların sürdüğü öğrenildi.

NE OLDU?

Karabük Üniversitesi’nin Instagram “itiraf sayfası”nda bazı kız ve erkek öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel ilişkiye girdiği iddiaları gündeme geldi. Öğrencilerin bir kısmı HPV şüphesiyle, bir kısmı da HIV şüphesiyle hastaneye gittiklerini açıkladı. Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ise iddiaları yalanladı.

(AA)Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kağıthane seçim sonuçları canlı yayında!Kağıthane seçim sonuçları canlı yayında!
Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa halkına 4 saatlik videolu yanıtCübbeli Ahmet’ten İsmailağa halkına 4 saatlik videolu yanıt
Şu ana kadarki en ilginç anket!  Aday Kurum yerine Erdoğan olsaydı kime oy verirdiniz?  İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark son ankette ortaya çıktıŞu ana kadarki en ilginç anket! Aday Kurum yerine Erdoğan olsaydı kime oy verirdiniz? İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark son ankette ortaya çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking