Güncel Haberler

İsrail’den Gazze’deki mülteci kampına saldırı: 20 ölü

Filistin'in resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail ordusu, Nusayrat mülteci kampındaki bir yerleşim bölgesine büyük bir hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çoğu çocuk ve kadın olmak üzere en az 20 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.

ENKA ALTINDAKİLER İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sağlık kaynakları, saldırının ardından ilk saatlerde ambulans ve sivil koruma ekiplerinin 20 kişinin cenazesine ulaştığını, enkaz altında kalanları çıkarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

g1

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 103'ü çocuk ve 9 bin 849'u kadın olmak üzere 35 bin 386 Filistinlinin öldürüldüğünü söyledi. 1.366 Filistinlinin yaralandığını açıkladı.

(AA)Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Büyükçekmece'de gürültüye karşı mücadele!  Karşı tarafa satır ve bıçaklarla saldırırken, gençler de sandalyelerle saldırdı.Büyükçekmece'de gürültüye karşı mücadele! Karşı tarafa satır ve bıçaklarla saldırırken, gençler de sandalyelerle saldırdı.
Çocuk odasında korku!  Görüntüler ortaya çıktı, sosyal medya ayağa kalktıÇocuk odasında korku! Görüntüler ortaya çıktı, sosyal medya ayağa kalktı
Korkunç kaza!  Otomobil ikiye bölündüKorkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking