Güncel Haberler

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını’nın yıldızı Afra Saraçoğlu’nun estetiksiz haliyle şoke etti

Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Herkesin doğal olarak güzel olduğunu düşündüğü Saraçoğlu’nun estetiği yoktu ve sosyal medyayı salladı.

Çenesinden, burnundan, dudaklarından ve göz kapaklarından ameliyat olduğu iddia edilen Afra Saraçoğlu’nun eski görüntüleri herkesi şok etti.

Afra Saraçoğlu'nun eski hali 2

Ünlü ismin eski versiyonunu görenler; “Tam bir hayal kırıklığı” ve “Doğal olarak güzel olduğunu düşündüm” gibi yorumlar yaptılar.

Afra Saraçoğlu'nun eski hali 1

Selanikli ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de Balıkesir’in Edremit semtinde doğdu.

Afra Saraçoğlu'nun eski hali 3

İlk ve orta öğrenimini Antalya’da tamamladı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’ne kabul edildi. Bu bölümde okurken 2016 yılında İkinci Şans filmiyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Afra Saraçoğlu 2

Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmiyle başladı. Annesinin Afra’nın fotoğrafını Özcan Deniz’e göndermesinin ardından Afra, deneme çekimine davet edildi ve filmdeki rolünü aldı.

Afra Saraçoğlu 3

Başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızını canlandırdı.

Afra Saraçoğlu 4

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı Zeyno büyümüş ve kocaman olmuş!  Güzelliğiyle beni büyüledi Kızı Zeyno büyümüş ve kocaman olmuş! Güzelliğiyle beni büyüledi
Spor salonu tarafından paylaşıldı!  Mini taytıyla aynanın karşısına geçti    Spor salonu tarafından paylaşıldı! Mini taytıyla aynanın karşısına geçti
Survivor fragmanı ortalığı karıştırdı!  Turabi ve Poyraz'ın başı dertteSurvivor fragmanı ortalığı karıştırdı! Turabi ve Poyraz’ın başı dertte

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking