Güncel Haberler

Gazze için kritik saatler! Hamas heyeti Kahire’ye geldi: Ateşkes umutları yeşerdi

İsrail medyası Hamas heyetinin Mısır’ın başkenti Kahire’ye geldiğini duyurdu. İsrail basını, İsrail heyetinin günün ilerleyen saatlerinde Kahire’ye gelmesinin beklendiğini yazarken, İsrail tarafına yakın olduğu bilinen bir kaynağın, hayatta kalan mahkumların tam listesinin yayınlanması halinde İsrail tarafının heyet göndermeyeceğini söylediğini aktardı. yayınlandı. verilmedi. ABD ve Katarlı tarafların yanı sıra Halil El Hiya liderliğindeki Hamas heyetinin de Kahire’ye geldiği bildirildi.

KRİTİK SAATLER

Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisinin, İsrail’in talepleri kabul etmesi halinde Gazze’de ateşkesin 24-48 saat içinde sağlanabileceğini söylediği aktarıldı. Adı açıklanmayan yetkili, “İsrail’in Hamas’ın kuzey Gazze’deki yerinden edilmiş Filistinlilerin geri dönüşü ve insani yardımın artırılması gibi taleplerini kabul etmesi halinde önümüzdeki 24-48 saat içinde ateşkes mümkün olabilir” dedi.

ABD: İSRAİL KABUL EDİLDİ, İŞ HAMAS’A GÖRE

Amerikalı bir yetkili dün yaptığı açıklamada, İsrail’in bölgede 6 haftalık ateşkesi kabul ettiğini belirterek, “Artık Hamas’ın bunu kabul etmesi gerekiyor” dedi. Adı açıklanmayan yetkili, üzerinde anlaşmaya varılan ateşkesin bölgede kalıcı olarak devam etmesini sağlamak için çabaların süreceğini de sözlerine ekledi. (İHA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

ChefGPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi'nin talebi gündem oldu!  İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Mehmet Altınöz'den açıklamaResul Tosun’un Yeniden Refah Partisi’nin talebi gündem oldu! İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Mehmet Altınöz’den açıklama
Duvarın dibinde ölü bulundu!  Ayakkabının ilgi çekici detayıDuvarın dibinde ölü bulundu! Ayakkabının ilgi çekici detayı
Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem Malatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking