Güncel Haberler

Galatasaray’dan ayrılacağı konuşulan Fernando Muslera’nın eşi Patricia Callero’dan maç sonunda sözleşme açıklaması!Galatasaray

Süper Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Mücadele Giallorossi’nin 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, son günlerde sözleşme meselesiyle gündeme gelen Fernando Muslera’nın eşi Patricia Callero dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“GALATASARAY’I ÇOK SEVİYORUZ”

Patricia Callero, Fernando Muslera’nın sezon sonunda ayrılabileceği yönündeki soruya şu yanıtı verdi: “Galatasaray’ı çok seviyoruz.”

“BEN HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM”

6639fd3d562d4c76819bea0135c637c3

Patricia Callero, Fernando Muslera’nın emekli olacağı yönündeki suçlamalara ilişkin soruya ise “Hiçbir şey bilmiyorum” yanıtını verdi.

Fernando Muslera bu sezon Galatasaray’da 36 maça çıktı ve 15 karşılaşmada gol yemedi. Sezon sonunda Giallorossi ile sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera’nın şu anki piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Boey 80 dakikada kariyerinin şokunu yaşadı!  Tuchel Bin pişman oldu…Boey 80 dakikada kariyerinin şokunu yaşadı! Tuchel Bin pişman oldu…
43 yaşındaki Yattara'ya eşi görülmemiş sözleşme!43 yaşındaki Yattara’ya eşi görülmemiş sözleşme!
Okan Buruk'un sakatlık raporu!Okan Buruk’un sakatlık raporu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking