Güncel Haberler

Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeden paylaştı! Sesi titreyen Sarıgül: ‘Bu toprak benim canlarımı versin’

Erzincan’da bugün madende heyelan yaşandı. Alınan ilk bilgilere göre 9 işçi yeraltında kaldı. 9 ilden ekiplerin sevk edildiği ve 9 işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

SESSİZ SESİYLE KONUŞTU: ‘BU TOPRAK BENİM CANIMI VERİYOR’

Olayın ardından CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeye gitti. Bölgeden bir video paylaşan Sarıgül, sesi titreyerek şunları söyledi: “Bu toprak bana hayat versin.”

Sarıgül, videosunda şunları kaydetti:

“Olay yerindeyim. Allah’ım, Allah’ım… Umarım bu dünya bana hayat verir. Şu anda olay yerindeyim. Burada neler yaşadığımızı bilemezsin. Allah bir daha yaşatmasın” Bize bu günleri bir kez daha gösterin. İnşallah en kısa sürede enkaz altında kalan canlara ulaşırız.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı! Başakşehir’de kediyi tekmeleyerek öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı!
Fahrettin Altun'dan maden faciasına ilişkin vatandaşlara çağrı!  'Güvenme'Fahrettin Altun’dan maden faciasına ilişkin vatandaşlara çağrı! ‘Güvenme’
Görüntüler sansasyon yarattı!  İfadesinde taksi şoförüne neden vurduğunu açıkladı.Görüntüler sansasyon yarattı! İfadesinde taksi şoförüne neden vurduğunu açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking