Güncel Haberler

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme! Sevim Alan mahkeme kararını açıkladı

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşamlarıyla her zaman gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklamak ve vergi kaçırmakla suçlanırken, Polat ailesi ise “evrakta tahrifat”, “kamu davası açmak” suçlamasıyla suçlanıyordu. suç işlemeyi amaçlayan örgüt”, “suçtan elde edilen varlıkların değerinin aklanması” ve “vergi işlemleri”dir. İstanbul Anadolu Cumhuriyeti Başsavcılığı “yasanın uygulanmaması” iddiasıyla soruşturma başlattı.

Soruşturma sonucunda aralarında Dilan ve Engin Polat’ın da bulunduğu 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu duruşmada Polat ailesinin yakınları da mercek altına alındı.

Tutuklu çifte yönelik çok sayıda iddia ortaya çıkmaya devam ederken, evlerinin bahçeleri ve arazilerinin kazılmasından Dilan Polat’ın annesinin mezarının açılmasına kadar pek çok şaşırtıcı olay yaşandı.

Dilan Polat 6

AVUKATIN SÖZLERİ GÜNDEMİ OLDU

Bu dönemde çiftin avukatları da birkaç kez değişti. Ahmet Gün itirafçı olurken, Hüseyin Kaya da Polat çiftinin yeni avukatı oldu. Geçtiğimiz günlerde Polat ailesinin avukatı yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Avukat Dilan Polat

Hüseyin Kaya konuşmasında şunları söyledi: “Yeni savcının iddianameyi bir haftada hazırlaması, iki günde de müvekkilleri görevden alması lazım.”

SEVİM ALAN GÖREVİNİ PAYLAŞTI

Dilan Polat-Engin Polat davasında beklenen karar çıktı. Kararı Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Sevim Alan açıkladı. Dosyada herhangi bir tahliye yok dedi.

en sevdiğim paylaşım

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Dilan Polat’ın aylardır kapalı olan Instagram sayfası geçtiğimiz günlerde açıldı. Mahkeme kararının ardından Dilan Polat’ın sayfasında paylaşıldı. Paylaşımda Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya’nın sözleri yer aldı. Kaya “Hepimiz iyi olacağız” diyor. “Endişeye gerek yok, kanun var.” Açıklamaları dikkat çekti.

Dilan Polat'ı paylaşıyorum

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Klibi için duş aldı!  O anlar günün olayı haline geldiKlibi için duş aldı! O anlar günün olayı haline geldi
En son sürüm günün sırasıydı!  İddialara yanıt verdi  En son sürüm günün sırasıydı! İddialara yanıt verdi
İddialı pozlarını ardı ardına paylaştı!  Beğeniler yağdı  İddialı pozlarını ardı ardına paylaştı! Beğeniler yağdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking