Güncel Haberler

Beşiktaş’ın istediği Antonio Conte, Napoli’nin yeni teknik direktörü olduBeşiktaş

İtalya Serie A temsilcisi Napoli, Francesco Calzona'dan boşalan teknik direktörlüğe Antonio Conte'nin getirildiğini açıkladı. Mavi beyazlılardan yapılan açıklamada, İtalyan teknik direktörün 2027 yılına kadar takımın başında olacağı belirtilirken, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis de görevi Conte'nin devralmasından mutlu olduğunu söyledi.

İmza töreninin ardından kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Conte, Napoli'de teknik direktörlük konusunda çok istekli olduğunu ve takımın büyümesi için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

En son İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran 54 yaşındaki teknik adam, takımı 76 maçta yönetirken, 41 galibiyet, 23 mağlubiyet ve 12 beraberlikle 1,78 ortalama reyting elde etti.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getirdi!Beşiktaş teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getirdi!
Real Madrid, küme düşmemek için Arda Güler'i takıma kiraladı!Real Madrid, küme düşmemek için Arda Güler'i takıma kiraladı!
Galatasaray'ın şampiyon takımlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretGalatasaray'ın şampiyon takımlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking