Güncel Haberler

Başkan Sandıkçı: “Türkiye Yüzyılı’nda yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz” – GÜNDEM

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türk asrında önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, merkezi yönetim yatırımlarının ve ilçeye kazandırılan belediye yatırımlarının önemine değindi. Canik’in proje ve yatırımlarla yeni bir kimlik kazandığını, ilçenin Türk yüzyılındaki kalkınma sürecine katkı sağlayacak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şöyle konuştu: “Daha güçlü bir tarih için çalışmaya devam edeceğiz. Canik her alanda.”

Yatırımlara saldırı

5 yılda sağlık, eğitim ve ulaşım başta olmak üzere her alanda ilçeyi kalkındıran yatırımlara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şöyle konuştu: “Yaptığımız proje ve yatırımlarla Canik’imizi ileriye taşıdık. yapılmış. İlçemize hizmet ve çalışma yolculuğumuzda kararlılıkla ve kararlılıkla çalıştık. 5 yılda 7,5 milyar lira merkezi yönetim yatırımı, 372 milyon lira belediye yatırımı elde ettik. Mahallemizde çalışmaları, hizmet alanları ve yeni kimliğiyle örnek olacak bir kent yapısı inşa ettik” dedi.

“Vatandaşlarımızla açık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Sandıkçı, “Türkiye’nin yüzyılında ilçemiz için yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz” diyerek, Canik için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Sandıkçı, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda daha güçlü bir Canik için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla açık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Türk asrına yakışan vizyoner eserleri ilçemize kazandıracağız” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking