Güncel Haberler

Başakşehir’de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 1’i ağır 2 yaralı

Kaza, saat 17.30 sıralarında Kayabaşı ilçesi Gökçeada Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, caddede yürüyen VA ve SA'nın yanına otomobille gelen iki kişi yaklaştı ve tartışmaya başladı.

YOL ORTASINDA KURŞUN YAĞDI

Aralarında husumet bulunduğunu öğrenen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Çatışma sırasında araçla gelen bir kişi, elindeki silahla VA ve SA'ya ateş etmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırganlar ulaştıkları otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

_56587 (4)

Yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapılarak ambulansla hastaneye kaldırılırken, SA'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
_56587 (2)
Olay sırasında bir iş yerinin elektrik panosuna kurşun isabet etti. Polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıkladı!  İran için bir günlük ulusal yas ilan edildiCumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıkladı! İran için bir günlük ulusal yas ilan edildi
WhatsApp'ta sahte kız profili açıp bu mesajı gönderdiler!  İnanılmaz kaza, hepsi yakalandıWhatsApp'ta sahte kız profili açıp bu mesajı gönderdiler! İnanılmaz kaza, hepsi yakalandı
Mahalle endişelendi!  Kaçmaya çalışırken...Mahalle endişelendi! Kaçmaya çalışırken…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking