Güncel Haberler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi – GÜNDEM

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Saatçı ile birlikte Efeler Atatürk kent meydanında düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya gelerek, paylaşım ayı Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını temenni etti. bolluk getir. Bolluk ve huzurun, bereketin ve huzurun olduğunu belirterek, Aydın halkıyla ramazan sofralarında buluşmak istediğini ve mutlu olduklarını söyledi.
Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar etkinliğine Aydın’dan 5 binin üzerinde kişi katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu. İftar sofraları Didim’de Akbük Liman Caddesi, Efeler Alanlı Mahallesi, Germencik’te Neşetiye Mahallesi, Koçarlı’da Esentepe Mahallesi, Söke’de Cumhuriyet Mahallesi, Karpuzlu Yeni Mahalle ve Nazilli’de yapılmakta olup, İsabeyle semtinde de kurulmuştur.
Büyükşehir Belediyesi’nin bereket sofralarında iftarını açan 15 bini aşkın Aydınlı, kendilerini bir araya getiren Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking