Güncel Haberler

ATEŞ KUŞLARI 35. BÖLÜM İZLE! Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı

Firebirds, İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Ali Önsöz ve Erdem Şanlı gibi isimleri bir araya getirdi. ATV’nin en sevilen Cuma gecesi yapımlarından biri olan Ateş Kuşları yeni bölümüyle merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri Gülayşe ve Barbaros’un neler yaşayacağını merak ediyordu. Beş sokak çocuğunun zorlu hayatlarını anlatan Ateş Kuşları dizisi bu akşam 35. bölümüyle seyirciyle buluşacak. İşte Fire Birds 35. bölüm detayları ve ATV yayın programı…

FIREBIDS SAAT KAÇ, BUGÜN VAR MI?

Firebirds her Cuma ekranlarda. ATV’nin sevilen ve ilgi çeken dizisi Ateş Kuşları her Cuma saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan Ateş Kuşları dizisi bu akşam üçüncü bölümüyle ekranlarda olacak.

ATEŞ KUŞLARI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş Kuşları’nın yıllardır imkansız sandığı an nihayet gelir ve Mercan ile Ali nişan yüzüklerini takarlar. Artık aşmaları gereken tek engel Perihan’dır. Ali ve kız kardeşi Emine yeniden bir araya gelir. Bir duygu dalgası yaşanır ancak toplantı büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlanır. Öte yandan Gülayşe, Barbaros ve Kara, Nazmiye’ye son darbeyi vururken Nazmiye ve Ragıp her şeyini kaybeder!

FIREBIRDS’IN 35. BÖLÜMÜNÜ İZLEYİN!

Hüma ölür ve Nazmiye kızının katili olarak tutuklanır. Zıpkın, Kara ve Gülayşe, bunun bedelini yine masum bir insanın ödemesine dayanamaz ve Barbar’ı çok kızdıracak bir şey yapar. Gülayşlar ne yapıyor? Sabit, Mercan’ın amcası Mümtaz’ın odasına giriyor! Zaten Mercan’dan şüphelenen ve yakalanırsa polisi arayacak olan Perihan bunu neden yapmıştı? Sabit’in aklından neler geçiyor? Zipkın, Hüma’dan özür bile dileyemeden ayrıldığı için pişmanlık duymaktadır. Sare ise kendisini suçlu hissetmesini kesinlikle istemez çünkü bu çok iyi bildiği bir duygudur… Sare, geçmişinden getirdiği ağır yükü sonunda Zipkın’la paylaşabilecek midir?

FIREBIDS BARBAROS CANLI MI ÖLÜ MÜ?

Yayınlanan fragmana göre Firebirds Barbaros bıçaklanıyor. ATV’nin sevilen dizisi 35. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Burak Tozkoparan’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı gelecek bölümde belli olacak.

Barbaros-1

ATEŞ KUŞLARI HÜMA ÖLÜ MÜ, DİRİ MI?

Yayınlanan fragmana göre Firebirds Hüma balkondan düşüyor. ATV’nin sevilen dizisi 35. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Lilya İrem Salman’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı gelecek bölümde belli olacak.

ATV YAYIN YAYINI

07:00 Kahvaltı haberleri
09:20 Nihat Hatipoğlu sorularınızı yanıtlıyor
10:00 Müge Anlı ile hafifçe sert
13:00 öğlen dört tekerlekli bisikletle
14.00 Mutfaktan izin
16:00 Esra Erol
19:00 ATV’de öne çıkan haberler
20.00 Firebirds
00:20 Osman’ın fabrikası
03.20 Mutfak için özür dilerim
05.20 Biraz güneş

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sokak stiliyle dikkat çekti!  İddialı duruşu takdir topladı Sokak stiliyle dikkat çekti! İddialı duruşu takdir topladı
Önce Talent You'ya, ardından O Ses Türkiye'ye katıldı!  Son kaza...Önce Talent You’ya, ardından O Ses Türkiye’ye katıldı! Son kaza…
Yatak pozu sosyal medyayı salladı! Yatak pozu sosyal medyayı salladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking