Güncel Haberler

Ankaragücü taraftarı tesislere geldi, Emre Belözoğlu konuşma yaptı! Son kararını verdi istifa edecek mi?Mke Ankaragücü

Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından yaşanan çirkin atağın etkileri devam ederken, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maçın ardından 15 saniyelik basın toplantısı düzenleyerek şunları söyledi: “Bugün için hepinizden özür dilerim. ‘Önemli değil’ diyorum. Neyse. Sadece çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum.” “Sanırım beni anlayacaksın.” İfadelerini kullanırken konuşmakta zorluk çekiyordu.

“BEN GÖREVİMİN İÇİNDEYİM”

Yaşanan ciddi olayların ardından Emre Belözoğlu’nun istifa ettiği bildirildi ve 43 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar görevde kalacağı belirtildi.

HAYRANLARLA BULUŞTU

emre-belözoğlu

Ancak öğle saatlerinde Beştepe tesislerinde bir grup sarı-lacivertli taraftar, takıma ve Koca’ya destek için tezahürat yaptı.
Emre Belözoğlu da taraftarlara seslenerek, “Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

“BU SÜREÇTEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ”

emre-belozoğlu-izfa_cover

“2 aydır buradayım ve desteğinizi hem sokakta hem de tribünlerde görüyorum. Hepinizden memnunuz. Mutlu olacağınız günler gelsin diye buradayız. Bundan şüpheniz olmasın.” Bu süreçten daha güçlü çıkacağız.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arda Güler finale yükseldi!  Rakibi ise bir F.Bahçe taraftarı.Arda Güler finale yükseldi! Rakibi ise bir F.Bahçe taraftarı.
Umarım yaptırımlar daha ağır olurUmarım yaptırımlar daha ağır olur
Babanızdan teşekkürler!  Halil Umut Meler'in kent meydanındaki açıklamasıBabanızdan teşekkürler! Halil Umut Meler’in kent meydanındaki açıklaması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking