Güncel Haberler

Abdülkerim Bardakcı’dan Arda Güler sözleri: ‘Topu ayağına alınca hepimiz…’ – Son Dakika Spor Haberleri

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024'te mücadele eden oyuncularından Galatasaray'da forma giyen Abdülkerim Bardakcı, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Abdülkerim Bardakcı'nın açıklamaları şöyle:

“Çok kaliteli bir takımız, mükemmel oyuncularımız var. Amacımız galibiyetle başlamaktı ve Allah'a şükür kazandık. Böyle devam etmek istiyoruz. Dün iyi oynadığımızı düşünüyorum ama son dönemden itibaren bazı net pozisyonlar verdik. Tabii ki savunmaya bu kadar fazla pozisyon vermemeliyiz.”

“ARALIKLARDA FARKINDAYIZ”

“Kim oynarsa oynasın ülkenin en iyi futbolcuları buraya geliyor. Samet de çok formda, Merih de çok formda. Kenan'ın kabul edilmeyen golünden sonra psikolojik olarak geri çekildik, bu kadar geri çekilince gol yeme ihtimaliniz de artıyor. Gollerdeki artışın devre arasında farkındaydık.”

“SAMET, 10 ÜZERİNDEN 10!”

“Samet benim en yakın olduğum oyunculardan biri. Eleştiriler elbette var ama dün bana göre 10 üzerinden 10'da oynadı. Eleştirilerin üstesinden gelmeyi başardı. Samet mental olarak çok güçlü bir isim. Bunu da gördüm. Dün maçtan sonra internette şortumu giydiğim için yanlışlıkla giydim, Samet Belki de iyi şanslar getirmiştir.”

“HİÇ KİMSEYE REZERVASYONUMUZ YOK”

“Kimsenin tereddütümüz yok. Biz çok iyi bir takımız. Teknik direktörümüz elinden geleni yapacaktır. Ronaldo benim için dünyanın en iyi oyuncusu, ona karşı oynamak benim için büyük bir onur olacak.”

“TOP ONUN İÇİNDE OLDUĞUNDA RAHATLIYORUZ”

“Arda topu aldığında hepimiz rahatlıyoruz. Galler maçında da böyle bir gol attı. Daha topa vurmadan böyle bir gol atacağını biliyorduk ve ona yaklaştık. Maç öncesi Kerem'le konuştuğumuzda 'Umarım golü atar ve maçı bitirirsin' dedim.”

“ARDA İZİ BIRAKACAK”

“Arda açık bir şekilde şampiyonluğa damgasını vuracak genç bir oyuncu ve bunu şimdiden kanıtlamaya başladı. Real Madrid'de oynuyor ama ondan bir adım bile üstün değil. Arda'nın orada oynamasından gurur duyuyoruz. Her geçen gün kendini geliştiren bir çocuk. Koç nerede oynayacağına karar verir ama nerede “ne oynarsa oynasın fark yaratacaktır”.

“HOCA OKAN İLE MONTELLA HOCA BENZERDİR”

“Okan Hoca ile Montella Hoca'nın oyun sistemleri benzer. İkisi de topla oynamayı bilen defans oyuncuları istiyor. Bu beni rahatlatıyor çünkü bu benim en iyi özelliklerimden biri.”

“FRANSA'YI İSTİYORUM”

“İlk hedefimiz elbette gruptan çıkmak ama bence bu bize yetmez, çok kaliteli bir takımız. Finale bile çıkabiliriz. Sonuna kadar gideriz. Finale çıkacağız, Fransa'yı istiyorum.”

“MAÇ ÖNCESİ MEHTER MARŞINI DİNLİYORUZ”

“Milli takıma katıldığımda genellikle maçlardan önce Mehter Marşı dinlerim. Bana sanki savaşa gidiyormuşum hissi veriyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber