Güncel Haberler

90’lara damga vurmuştu! Hakan Peker’in Bahçeşehir’deki 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı

Bir Efsane, Ateşini Gönder, Karam, Hey Corç ve daha birçok eserle anılan Hakan Peker, 90’lı yıllara damgasını vurdu. Şarkıları ve danslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü isim, bu kez Bahçeşehir’deki 3 katlı lüks villasıyla gündem oldu.

Evrim Akın’ın ev sahipliği yaptığı “Evrim Akın ile Ev Turu” programına konuk olan Hakan Peker’in lüks evini görenler hayrete düştü. Hakan Peker’in lüks villası oldukça sade ve şık tasarımlarla dekore edilmiştir.

Hakan Peker

Peker’in zevkle döşenmiş odasında fotoğraflar ve ödüller dikkat çekiyor. Unutulmaz albümler ve CD’ler odada kendine yer buldu.

salon 1

Soyunma odasındaki çekimler sırasında kullandığı kıyafetlerle dikkat çeken ünlü isim, ölen dansçısının ceketini hatıra olarak sakladığını açıkladı.

oturma odası 2

Programda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Hakan Peker, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hande Ertekin’le tanışma hikayesini de anlattı.

yatak odası

Hakan Peker, 1981 yılında Türk Dansları Yarışması’nda birinci oldu. TRT eğlence programlarında ve çeşitli ulusal ve uluslararası konser organizasyonlarında yer aldı.

SOYUNMA ODASI

İlk albümü Nisan 1989’da çıktı. Bir Efsane albümünden aynı isimli başlık şarkısı hit oldu. 1990 yılında çıkardığı Camdan Cama albümü sanatçıya arzuladığı başarıyı ve şöhreti getirdi.

ayakkabı odası

Albümlerinin başarısının ardından sanatçı Peker Müzik plak şirketini kurdu. Bir yandan Hey Corç ve Amma Velakin gibi kariyerine güç veren albümler çıkarırken, diğer yandan da popüler dünyaya yeni isimlerin tanıtılmasına yardımcı oldu. Türkçe sözlerle müzik.

BALKON

Mutfak

Günün magazin olayları

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Makyajsız halini paylaştı!  Beğeniler yağdı Makyajsız halini paylaştı! Beğeniler yağdı
Biz onu oyuncu olarak tanıyorduk ama... Bakın diğer mesleği neymiş.Biz onu oyuncu olarak tanıyorduk ama… Bakın diğer mesleği neymiş.
Düğmesi patlamıştı!  Ünlü fenomen duracak...Düğmesi patlamıştı! Ünlü fenomen duracak…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking